Semaine en campagne

Voorstel voor een heerlijke week op les Marguerites:

Zaterdag
Na aankomst eerst even ontspannen van de reis in het spabad. Daarna lekker aan tafel voor een heerlijk welkomstdiner bij de suite.

Zondag
Begin je week op les Marguerites goed. Na het ontbijt een uitgebreide lichaamsmassage. Geïnteresseerd in bloesemremedie? Dan krijgt je vandaag een consult om deze week te gebruiken.

Maandag
Maak een wandeling in de prachtige omgeving van les Marguerites. Na terugkomst is het tijd voor een uitgebreide voetmassage.

Dinsdag
Vandaag is je gezicht aan de beurt. Een klassieke Dr.Hauschka-gezichtsbehandeling met penseelmassage. Een unieke ervaring die je niet snel vergeet.

Woensdag
Balans tussen lichaam en geest: yoga! Woensdag een privéles geheel op maat. In overleg met jou, passend bij wat jij kan en wil.

Donderdag
Nog een mooie wandeling rond Bouillac, als je zin hebt. Of een bezoek aan één van de vele middeleeuwse plaatsjes in de Dordogne of een wijnchateau. Genoeg te zien in de omgeving. Vergeet ook vandaag het spabad niet en ontspan je volledig tijdens de hoofdmassage die vandaag voor je op het programma staat.

Vrijdag
Morgen lekker in je vel als je weer naar huis gaat. Daarom vandaag als laatste nog een lichaamsmassage. Verder niet zoveel doen? Je boek en het Zuid-Franse klimaat, een goede combinatie?

Zaterdag
Nog een echt Frans ontbijtje en dan is het tijd om les Marguerites weer te verlaten… Op naar huis, als een ander mens.

A bientôt!

< Terug naar het overzicht