Arrangementen

Je verblijft in de suite de campagne van les Marguerites gecombineerd met behandelingen en gezonde maaltijden. Het spabad wacht de hele week op je, in de tuin bij de suite. Laat je verwennen: bij deze totaalervaring valt alles op z’n plek.

Hiernaast tref je een overzicht aan van de standaard-arrangementen. Als je liever een andere combinatie van verblijf en behandelingen voor ogen hebt: we stellen samen met jou graag een mooi verblijf samen. Voor vragen hierover kun je altijd even contact opnemen.

De prijzen van de diverse arrangementen zijn per persoon, op basis van verblijf van twee personen in de suite.

Semaine à la campagne - weekarrangement

Semaine à la campagne

Weekarrangement, volledig verzorgd, € 1550 p.p.

Een week lang verblijf je in onze luxe suite, gelegen naast de salon. Met iedere dag een gezond ontbijt, lunch en diner, met zorg bereid door Mariëlle en geserveerd op het terras of gezellig bij de houtkachel. Lunchen of dineren elders in de omgeving kan natuurlijk ook. Desgewenst met tips van Mariëlle. Gedurende deze week maak je op ieder gewenst moment gebruik van het spabad, vlakbij je suite. Diverse massages, gezichtsbehandelingen en yoga zijn inbegrepen.

Een indruk van het programma lees je hier >

Milieu de la semaine - midweekarrangement

Milieu de la semaine

Midweekarrangement, volledig verzorgd, € 950 p.p.

Een midweek op les Marguerites, volledig verzorgd, met vier keer ontbijt en diner en drie keer lunch. Iedere dag is er een lokaal wijntje en hapje na de wandeling. Het gebruik van het spabad, diverse massages, gezichtsbehandelingen en yoga zijn inbegrepen.

Een indruk van het programma lees je hier >

Entre Amies - midweekarrangement

Entre Amies

Vriendinnenmidweek, € 895 p.p.

Kom vijf dagen samen met een vriendin, je moeder of dochter genieten op les Marguerites. Dagelijks ontbijt en tweemaal een diner zijn inbegrepen. En voor jullie beiden is er een gezichtsbehandeling en een massage. Ook het spabad staat voor jullie klaar!

Een indruk van het programma lees je hier >

Journée d'Amies - dagarrangement

Journée d’Amies

Vriendinnendag, € 135 p.p.

Een fijn dagje les Marguerites met maximaal zes vriendinnen. Met kruidenthee, zelfgebakken taart, een gezonde en lekkere lunch, bijkletsen in het spabad, behandelingen…

Een indruk van het programma lees je hier >

Soirée romantique - romantische avond

Soirée romantique

Romantische avond, € 135 / € 195 p.p.

Champagne in het spabad, een heerlijke massage, diner bij kaarslicht…
Voor een beperkte meerprijs kunnen jullie ook blijven overnachten.

Meer over deze speciale avond lees je hier >