Suite de campagne

Plek voor jezelf

Bij les Marguerites verblijf je in de suite de campagne. In echte Dordogne-stijl. Achter de oude gevel met een schilderachtige rank van een Bergerac-druivenras schuilt een heerlijke woon-/slaapkamer waar je je snel thuis zal voelen. Het heerlijke tweepersoonsbed garandeert een goede nachtrust.

Je hebt beschikking over je eigen keuken en badkamer. De extra slaapkamer vind je boven, met twee eenpersoonsbedden. De suite is een heerlijke uitvalsbasis om de Périgord verder te ontdekken.

Ik zorg persoonlijk dat het je aan niks ontbreekt. De suite staat bij aankomst tot je beschikking. Natuurlijk met een lokaal welkomstdrankje.

Afhankelijk van je wensen serveert ik tijdens je dagen in Bouillac je ontbijt en een gezond Frans diner. Ontbijt, lunch en diner geserveerd op je eigen terras? Geen probleem, ik regel het!

Aandacht voor jezelf

Je combineert je verblijf met massages, schoonheidsbehandelingen en yogalessen naar keuze. Kies uit het aanbod arrangementen van les Marguerites of neem contact op voor een arrangement op maat.

Als professionele schoonheidsspecialiste en masseuse met jaren ervaring ben ik ook zelf verantwoordelijk voor alle behandelingen die les Marguerites je biedt. Dé garantie om na je verblijf weer echt herboren verder te gaan.

Het uitgebreide wellness-aanbod maakt les Marguerites de ultieme ontspanplek. Direct naast de suite vind je de salon waar de behandelingen plaatsvinden.

In de aangrenzende tuin staat het spabad voor je klaar. Geniet van het zachte Zuid-Franse klimaat, een goede maaltijd en een lokale wijn. In najaar en winter heb je bij de houtkachel eindelijk weer eens tijd voor een goed boek.