Salon de campagne

Les Marguerites staat voor aandacht voor je huid, lichaam en geest. Ik zorg als professioneel schoonheidsspecialiste en masseuse met uitgebalanceerde behandelingen voor optimale ontspanning, balans en energie. En natuurlijk: ook mannen kunnen bij les Marguerites kiezen uit diverse behandelingen.
Voor kinderen die ook zin hebben in een massage, heb ik speciale behandelingen. Voor vragen hierover kun je altijd even contact opnemen.

In de salon werk ik met de producten van Dr.Hauschka.

Hiernaast vind je een greep uit de behandelmogelijkheden. De prijzen zijn per persoon per behandeling.

Aandacht voor je lichaam

Aandacht voor je lichaam

Lichaamsmassage
met energetische bloesemremedies € 105

Lichaamsmassage
Lichaam en geest weer in balans (1,5 uur) € 90
Lichaamsmassage voor kinderen € 35

Aandacht voor je gezicht

Aandacht voor je gezicht

Volledige gezichtsmassage (reactivering obv huidanalyse)
Volledige dr Hauschka behandeling € 95

Aandacht voor je geest

Aandacht voor je geest

Meditatief moment, ingevuld in overleg € 55

Massage

Massage betekent lichaam en geest ontspannen en in balans brengen. Het contact met je lichaam hervinden. De druk van de massage prikkelt de organen, wat de natuurlijke weerstand van het lichaam verhoogt. Met gunstige invloed op ademhaling, spijsvertering en slaap. Maar ook op de doorbloeding en ontslakking van weefsels. Baby’s vanaf zes weken kunnen veel baat hebben bij massage. Bijvoorbeeld na een keizersnede, vroeggeboorte of bij onrustig slapen of darmkrampjes. Ook oudere kinderen genieten vaak van een massage.

Bloemenremedie

Bloesemtherapie is een natuurlijke wijze om tijdens de massage de balans van lichaam en geest extra te stimuleren. Energetische remedies, gemaakt van bloesems van wilde of biologische planten, zijn de katalysatoren die de vitaliteit weer in je bovenhalen. Een evenwichtige geest herstelt het lichaam dan waar mogelijk, op natuurlijke wijze.

Dr. Hauschka

Stress, luchtvervuiling, vochtgebrek, ongezonde voeding. Onze huid staat dagelijks bloot aan invloeden van ons drukke leven. Met een verzwakte huid tot gevolg. Na een eerste huidanalyse in alle rust stimuleer ik tijdens een gezichtsbehandeling het zelfherstellend vermogen van je huid. In de salon werk ik uitsluitend met producten van Dr.Hauschka. Voor stimulering van het zelfverzorgend karakter van de huid zijn deze unieke cosmetica van essentieel belang. Voor mannen zijn speciale programma’s beschikbaar. Versterking van de gezonde eigen processen van de huid staan op nummer een. Op naar een rustige huid en een stralend uiterlijk!